Спалах інфекції зафіксували серед працівників одного із агропідприємств, яке займається вирощуванням сільськогосподарських тварин.
— В усіх хворих спостерігаються розлади з боку шлунково-кишкового тракту. Напередодні захворювання потерпіли вживали кулінарні вироби, які готували самостійно, — повідомляють в обласному лабораторному центрі МОЗ України. — П' ятеро хворих перебувають на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні, двоє – лікуються амбулаторно.
Фахівцями ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» розпочато епідрозслідування та організовано комплекс протиепідемічних заходів. З метою встановлення етіологічної причини спалаху, здійснено відбір матеріалу для лабораторно дослідження.