Читайте нас в соціальних мережах

Бив молотком по чужій машині: у Тернополі п'яниця розтрощив сусідський позашляховик (фото)

Понеділок, 21 жовтня 2019 18:02
Вживання алкоголю у надмірних кількостях нерідко призводить до неприємних наслідків, які тягнуть за собою кримінальну відповідальність. Так трапилось із 36-річним тернополянином, який будучи напідпитку та в стані агресії розбив молотком авто сусіда.

Про інцидент у поліцію повідомив 61-річний потерпілий. Він розповів, що його сусід грубо порушує громадський порядок та пошкодив його автомобіль марки «Nissan X-Trail».

— Виїхавши на місце події, поліцейські виявили чоловіка, який молотком наносив удари по автомобілю заявника. Правоохоронці втихомирили п’яного дебошира, — інформують у поліції.

На момент прибуття поліцейських хуліган встиг пошкодити передню частину транспортного засобу. Власник позашляховика оцінив завдані збитки у 40 тисяч гривень. Тож зловмиснику доведеться відповідати за свої дії та компенсувати вартість ремонту автомобіля сусіду.

— Слідчі Тернопільського відділу розпочали щодо раніше судимого жителя обласного центру кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство. Він, до слова, систематично вчиняє конфлікти з родичами та сусідами, — кажуть правоохоронці. — Згідно санкції статті, яку йому інкримінують, порушнику може загрожувати штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

hulig1.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ