Читайте нас в соціальних мережах

Під Тернополем сьогодні люди перекривали дорогу через смерть безневинної дитини

Понеділок, 21 жовтня 2019 15:08
Сьогодні вранці дорога "Тернопіль-Скалат-Гусятин", що неподалік Тернопільського аеропорту, була перекрита. Близько півсотні людей вийшли на протест, рухалися там по пішохідному переходу туди-назад, спричинивши чималий затор на тривалий час.

Водії обурювалися, вимагали пропусти їх, але люди пояснили, що мають вагому причину на те, аби продовжити акцію. Мовляв, інакше до чиновників «не доходить». Зокрема, йдеться про трагедію на Тернопіллі, у причинах якої місцеві можновладці не поспішають розбиратися. А саме, днями загинула школярка, яка випала з автобуса.

Нагадаємо, нещастя трапилось 18 жовтня на цій трасі. З рейсового автобуса між селом Колодіївка та Скалатом випала 15-річна дівчинка Наталія Цар. Зокрема, їдучи в автобусі дитина вхопилася рукою за ручку дверей, ті відкрилися і бідолашна вдарилася головою об асфальт. Ще до приїзду медиків Наталя померла.

Учасники сьогоднішньої акції протесту сподіваються, що це нещастя стане останнім і відповідні служби знайдуть винних у трагедії. Інакше, кажуть, акції продовжуватимуться і будуть значно масштабніші.

 

фото - соцмережі

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ