Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, коли абітурієнти з Тернопільщини здаватимуть пробне ЗНО-2020

Вівторок, 15 жовтня 2019 16:00
Абітурієнтам Тернопільщини, які здаватимуть ЗНО у наступному році повідомили про дати пробного зовнішнього незалежного оцінювання-2020. Інформацію офіційно підтвердили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

За інформацією пресслужби УЦОЯО, пробні тести відбудуться 21 та 28 березня 2020 року. А реєстрація триватиме з 3 до 24 січня.

"Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 триватиме з 3 до 24 січня. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — 28 березня", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Також результат пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках: з української мови і літератури — 27 березня, з інших предметів — 3 квітня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ