Читайте нас в соціальних мережах

На Покрови у Тернополі патрулюватиме понад сотня поліцейських

Неділя, 13 жовтня 2019 11:46
З нагоди Дня захисника України, а також до свята Покрови Пресвятої Богородиці, на території Тернопільщини відбудуться різноманітні масові заходи. У цей період співробітники поліції стежитимуть за правопорядком та забезпечуватимуть безпеку громадян.
 
14 жовтня на території області заплановано 17 масових заходів, найбільша їх кількість відбудеться в обласному центрі. "Зважаючи на це, правоохоронці нестимуть службу в посиленому режимі. До забезпечення правопорядку буде залучено понад 100 працівників поліції. Вони патрулюватимуть вулиці обласного центру,  місця проведення святкувань, а також стежитимуть за безпекою дорожнього руху", - кажуть у поліції.
 
Також чергуватимуть криміналісти, працівники вибухотехнінчої служби, які будуть обстежувати місця проведення масових заходів щодо виявлення підозрілих предметів.
 
Поліція закликає громадян дотримуватися встановлених правил поведінки у громадських місцях, не порушувати правопорядок і сприяти правоохоронцям у виконанні їхніх завдань. У випадках виявлення фактів правопорушень, чи ймовірності загрози безпеці громадян, негайно  телефонуйте на лінію «102».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ