Читайте нас в соціальних мережах

Молодика, який писав «матюки» під постом з Народного Віче в Тернополі, змусили вибачитися

Вівторок, 08 жовтня 2019 18:57
Нещодавно в Тернополі відбулося Народне Віче – мирна акція протесту проти капітуляції України та "формули Штанмайера", яка не всім містянам припала до вподоби.

Під час грандіозного заходу на головній площі міста також проводилася пряма трансляція з дійства. Під дописом із трансляції в соцмережі Фейсбук встиг відзначитися один із молодиків. Під постом хлопець висловив своє обурення словами «Дебіли», «Дауни», «каліки».

Якщо одні краяни могли не звернути увагу на неприємні коментарі молодика, то інші патріотичні містяни зустрілися з коментатором. Тернополяни поцікавилися у хлопця, чим так йому не вгодили учасники Віче, а також спонукали хлопця до вибачень.

«Шкодую про те, що писав. Не хотів нікого образити. Усіх вас поважаю», — говорив присоромлений хлопчина, додавши, що видалить свої коментарі.

А відео, де записано розмову з молодим коментатором, у соцмережі Фейсбук опублікувала Ружена Волянська.

— На відео записана розмова з молодим чоловіком, якому вже 20+, який під прямою трансляцією з Народного Віче у Тернополі від 6 жовтня, писав ганебні коментарі у сторону учасників Віче, а здебільшого це були учасники бойових дій російсько-української війни на сході України. І вислови були у стилі: «Дебіли», «Дауни», «каліки» і таке інше. Ми вирішили зустрітись з цим молодим хлопцем і поспілкуватись. Я надіюсь, що слова вибачення ним сказані на камеру , були щирими. І цей чоловік осмислив те, що ми всі несемо відповідальність за свої слова і вчинки— наголосила жінка.

Коментарі  

0 #1 Де свобода слова??? 10.10.2019, 15:36
Цікаво, а де свобода слова? Чи вже такого поняття тут не існує? Пацан закону не порушив, отже вибачатися йому нема за що!!! Нехай уроди подають в суд, а там побачимо!!! На його місці - я б харкнув цьому старому уроду в рожу!
Скарга

Додати коментар