Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському парку було багато модних тварин (фото)

Неділя, 06 жовтня 2019 19:48
Песики у сукнях, светриках та модних нашийниках красувалися у тернопільському парку імені Т. Шевченка під час осіннього костюмованого параду домашніх тварин.

Захід для друзів менших та їхніх господарів відбувся у рамках фестивалю «Обжинки 2019». На костюмований парад тернополяни могли взяти не тільки котиків, песиків, але й менших тваринок. Так, були учасники навіть із гризунами.

Все ж серед домашніх улюбленців переважали собаки. Люди приводили на костюмований конкурс як породистих чотирилапих – тер’єра, хаскі, чіхуахуа й ін.., так і песиків без породи. Більшість собак мали теплу одежу, а деким було досить гарного ремінчика.

До входу у тернопільський парк в цю годину завітало немало гостей, щоби помилуватися тваринками в оригінальних уборах.

Хотів також долучитися до заходу і взяти з собою двох щурів – чорного та сірого. Тільки шкода стало тваринок. Зараз на вулиці така погода, що містянам у курточках холодно. А що вже казати про гризунів, у яких шубка пристосована до кімнатної температури. Би не зміг дивитися, як мої улюбленці мерзнуть і трусяться. До того ж пацюки – дуже чутливі тварини, тому легко можуть підхопити респіраторні захворювання. Шкода, собаки не маю. Із хвостатими легше, бо вони не так мерзнуть, — поділився пересічний тернополянин Богдан.

FJ1A3455.JPGFJ1A3481.JPGFJ1A3476.JPGFJ1A3474.JPGFJ1A3468.JPG

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ