Читайте нас в соціальних мережах

Відтепер у Верховній Раді є міжфракційне депутатське об’єднання "Тернопільщина" (фотофакт)

Середа, 18 вересня 2019 17:54
Вихідці Тернопільщини, які пройшли до парламенту в результаті останніх виборів, прийняли рішення про створення міжфракційного депутатського об’єднання.

За словами народних обранців, це необхідно для того, аби разом вирішувати проблемні для нашого краю питання, а отже — покращувати добробут виборців, які довіри їм відповідальну місію.

Міжфракційне об’єднання має назву «Тернопільщина» та має у своєму складі 12 нардепів.

Зокрема сюди увійшли: Іван Калаур, Володимир Гевко, Андрій Богданець, Ігор Василів, Людмила Марченко, Святослав Юраш, які представляють фракцію «Слуга народу», Степан Кубів і Олег Синютка від політичної партії «Європейська Солідарність», Іван Чайківський і Тарас Батенко від депутатської групи «За майбутнє», позафракційний Микола Люшняк та Володимир Цабаль (“Голос”).

- Тепер ми ще ближче. Офіційно повідомляю ми з колегами у Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об’єднання «Тернопільщина». Це наш перший спільний крок до покращення добробуту, швидкого розв'язання проблемних питань. Вся Західна Україна, Тернопіль ми разом з Вами. Депутатське об’єднання налаштоване на співпрацю з іншими органами державної влади, громадськими організаціями та об'єднаннями, - написала на своїй сторінці в мережі "Фейсбук" Людмила Марченко

Та чи буде такий союз нардепів ефективним покаже тільки час. Поки ж відповідну заяву про створення міжфракційого депутатського об’єднання «Тернопільщина» надіслали на підпис Голові Верхоної Ради України Дмитру Разумкову.

 

70627953_2479904792089274_3497662430597611520_n.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ