Читайте нас в соціальних мережах

Колишній міліціонер заблокував дружину відомого фрі-файтера з грудною дитиною, а потім нагрубіянив та довів до істерики (фото, відео)

Вівторок, 17 вересня 2019 09:22
Головний інженер ТОВ «Коменерго Тернопіль» Михайло Сіянчук навмисне заблокував власним транспортним засобом автомобіль тернополянки, яка перебувала в салоні з тримісячним малям.

Верх цинізму полягає у тому, що чоловік відмовлявся відгородити дорогу для виїзду, сміючись з безпорадності жінки, а наступного дня ще й безпідставно звинуватив її чоловіка у побитті.

Ситуація мала місце поблизу Тернопільського міського відділу управління державної міграційної служби України в Тернопільській області, неподалік якого розташоване «Коменерго Тернопіль». Очевидно, головний інженер установи вирішив, що територія є його власністю. Він почав вигадувати там свої правила дорожнього руху та навіть встановив самовільно створений обмежувач руху.

Потерпіла – дружина відомого тернопільського фрі-файтера Миколи Гринчука Христина Гринчук, з обуренням згадує про ситуацію, яка довела її до сліз, а її грудне немовля до істерики.

– У четвер, 12 вересня, я з тримісячною дитинною поїхала в «Паспортний сервіс». Автомобіль припаркувала поруч. Ніяких заборонних знаків не було, проїзд я нікому не загородила. Пішла вирішувати свої справи, а повертаючись помітила, як позаду моєї машини зупинився «Опель». Думала, поки пристебну дитину в автокрісло, то водій від’їде. Я сіла в авто, а водій «Опеля» вийшов, став навпроти мене та почав зухвало посміхатися. Я розпочала маневр, аби виїхати, а він поставив позаду якусь незрозумілу саморобну конструкцію з надписом «Проїзду не перешкоджати» й пішов у невідомому напрямку. У мене немовля плаче, в машині нестерпно жарко. Я вийшла та кажу: «Що ти робиш? У мене дитина, відгороди проїзд». У відповідь почула: «Я тебе навчу читати». Від чоловіка йшов різкий запах алкоголю. Я була здивована, бо ніяких заборонних знаків там не було. Почала плакати, бо ситуація здавалась безвихідною. П’яний чоловік упродовж 15-ти хвилин реагував на мої сльози сміхом. Я ж у цей момент розривалась між пошуком виїзду та грудною дитиною, яка плакала в автомобілі, – розповіла жінка.  

70868019 2678489322161373 71657346035613696 n

Цинічним чоловіком виявився головний інженер ТОВ «Коменерго Тернопіль» Михайло Сіянчук. Як з’ясувалося згодом, теперішній інженер – колишній міліціонер, а його син Анатолій Сіянчук – начальник одного із відділів ГУНП в Тернопільській області. Цікаво й те, що, до справи, за словами Гринчуків, доклався і друг Анатолія Сіянчука – начальник одного із відділів поліції області Сергій Гаврилюк.

– Саме за вказівкою Гаврилюка статтю перекваліфікували. Спершу була 125-та, а згодом змінили на 296-ту частини 1. Хоч слідчі говорили про те, що немає доказової бази, – пояснив Микола Гринчук.

За словами Христини Гринчук, змусити відгородити проїзд інженера зумів випадковий водій, який припаркувався на території та побачив ситуацію. У другій половині дня чоловік тернополянки Микола Гринчук поїхав в «Коменерго Тернопіль», аби з’ясувати деталі ситуації.

–  Коли трапилася ця прикра історія, я був за містом. Приїхав о 16-й годині і одразу ж вирушив в установу, аби поговорити з Михайлом Сіянчуком. Я просто хотів, щоб він вибачився перед дружиною за свій цинічний вчинок. Коли зайшов у приміщення, то помітив, що головний інженер перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Він визнав, що справді заблокував автомобіль, але вибачатися не захотів. Ми поговорили на завищених тонах, а потім я вийшов і поїхав до дому. Я нікого не бив,  моя мета була просто захистити свою дружину та дитину, бо це – найважливіше, – розповів Микола Гринчук.

Наступного дня Микола та Христина Гринчуки вирішили подати заяву в поліцію щодо такого вчинку з боку Михайла Сіянчука. Коли прийшли до правоохоронців, на подружжя чекав «сюрприз» – головний інженер ТОВ «Коменерго Тернопіль» вже написав заяву на фрі-файтера Миколу Гринчука нібито за жорстоке побиття. Цікавим є той факт, що важкі травми чоловік помітив аж наступного дня, адже подав заяву 13 вересня. Ймовірно, після того, як вийшов з алкогольного сп’яніння. Попри це, «потерпілого» не госпіталізували.

За правдою сім’я Гринчуків прийшла до начальника ГУНП в Тернопільській області, заручившись підтримкою активістів та народного депутата Андрія Богданця.

Як пояснив очільник обласної поліції Олександр Богомол, 13 вересня правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що чоловіка побили на робочому місці.

– Чоловік, який приїхав на автомобілі BMW X5 іноземної реєстрації, зайшовши в кабінет, під час конфлікту наніс тілесні ушкодження громадянину. Потерпілий звернувся в першу міську лікарню з діагнозом: черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій верхній відділів грудної клітки, забій живота. Не госпіталізовувався, – повідомив Олександр Богомол.

70664019 543197729581144 1362827667442761728 n

Очільник ГУНП в Тернопільській області зазначив, що найближчим часом правоохоронці розберуться у ситуації – детально переглянуть відео з камер спостереження, встановлять свідків та кваліфікують дії Михайла Сіянчука.

1

Коментарі  

+1 #14 Славік 22.09.2019, 10:34
Все має бути по закону. І правда переможе рано чи пізно. Детектор брехні нехай пройдуть.
Скарга
-1 #13 Володимир 21.09.2019, 07:59
Доброго дня, особисто знаю Христину, познайомився з нею в ситуації коли моїй дружині нахамила не хороша людина , і дружина після впала від втрати свідомості, Христина в той час проходила поряд і надала моїй дружині першу медичну допомогу. Дякую Богу що на світі є такі хороші люди як Христина. Хочеться щоб в тій ситуації яка зараз трапилась всі зробили правельні висновки, і не обливали нікого брудом не бачивши нічого на свої очі!
Скарга
+8 #12 Ілона 18.09.2019, 16:45
m.facebook.com/.../...
Щось у Гринчуків кожного разу інша інформація. За попередньою статтею чоловік втік і жінка сварилася, а тут він вже залишився, а вона бідна плакала. З пам'яттю у жіночки все в порядку?
Скарга
+10 #11 Вова 18.09.2019, 07:14
Після того як побити людину і знімати відео, а потім говорити, що він п'яний. Сид і позор. "Грушу" краще товчи, а не людей. А про жінку мовчу, там до психіатра потрібно срочно.
Скарга
+10 #10 Сергій 18.09.2019, 00:07
І доречі твоя вихована, з червоним дипломом Христина - зразу видно біденька, розплакалась, і стрес получила через людину яка їй в батька годиться!Не знала як відповісти? Та вона трьох поверховими словечками кого хочеш покриє, і не моргне! Тож даремно ти так за неї переживає!
Скарга
+10 #9 Сергій 18.09.2019, 00:01
Миколо ти напевно переплутав з ким боротись? Дружина й справді на тебе негативно впливає, я думав це плітки, а бачу ні!І як попередньо зазначили, де решта Відео? P. S. Перелякати дідуся до заїкання - це так по мужськи!!!Пишає мось тобою чемпіон!
Скарга
-7 #8 Вадим 17.09.2019, 21:32
Молодець! Ті морди в кріслах думають, що їм все можна, зробили із себе царів. Честь свою вже давно пропив тому й поводить себе відповідно...
Скарга
+4 #7 Мурка 17.09.2019, 21:31
Відео бачили де вона те розказує? Там каже що 15 хв водія не було а в першій статті у ФБ де пише від іншої особи то розписана що сів і відразу поїхав)) "брєд білої, сорі сивої кобили"
Скарга
+5 #6 Микола 17.09.2019, 21:27
Ого! Знаю Колю давно. Але він вже як особистість впав в моїх очах. А як спортсмен то опустився нище плінтуса. З похилим чоловіком вияснбвати руками?? ! Зі мною або собі рівним виходь. Це з ним таке замітилось після одруження. Сором
Скарга
-5 #5 Павло 17.09.2019, 21:03
Читаю і волосся дибки... Особа, яка не поважає маму немовляти та хамить - важко назвати людиною...
Скарга
+5 #4 Андрій 17.09.2019, 19:23
Люди, які особисто знають одну і другу сім'ю висновки зроблять правильні. Цікаво, а де інша частина відео, яка є у Гринчуків. Що вони приховують?!
Скарга
+5 #3 Віка 17.09.2019, 18:35
Особисто знаю Михайла Сіянчука,дуже хороша люпдина і всі це підтвердять,а щоб жінку обідити та й ще і з дитиною...100% брехня!Думаю ситуація перевернута!!!С удячи з того,що жінка не знаючи літню людину зразу звернулась на ти,констатую «Що ти робиш?»,думаю точно говорить не о її вихованості!!! І в кого треба просити пробачення,це ще велике питання!!!!
Скарга
-7 #2 Олег 17.09.2019, 17:16
Де логіка? Якщо бидло вдвічі старше то повинна бути повага до нього?
Скарга
+8 #1 Ірина 17.09.2019, 16:36
І що "оператор Максим", хотів цим відео розповісти?! Де повага до людини, яка вдвічі старша за Вас. Таке виховання у сім'ї Гринчуків. Шкода таких людей, а особливо їхніх дітей, які зростають у таких сім'ях.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ