Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі водій дорогого позашляховика в’їхав у зустрічне авто та втік з місця пригоди (відео)

Понеділок, 16 вересня 2019 18:23
У Тернополі водій позашляховика проїхав на червоний сигнал світлофора, на повороті врізався в авто, що їхало по зустрічній смузі та втік з місця аварії. Інцидент трапився вчора, 15 вересня, на Східному масиві.

Про це у спільноті «Тернопільські плітки» пише користувач Aila Tan.

«"Водій"- винуватець ДТП їхав на червоне та втік з місця пригоди. Тернопіль, перехрестя вул. Шухевича і Бандери, 16:00 год.», — йдеться у дописі, до якого додають запис з камери відеореєстратора, що був встановлений у авто потерпілого.

За словами тернополянки, автомобіль БМВ Х1 (номерний знак ВО 0413 ВМ), який фігурує на відео, зареєстрований на жінку пенсійного віку.

«Шукаю свідків ДТП, тих хто може знати хто був за кермом даного авто і місцезнаходження цього БМВ в даний момент», — пише Aila Tan.

У коментарях учасники групи пишуть про те, що приблизно у цей час бачили цей же автомобіль, водія якого вів себе неадекватно, порушуючи ПДР.

«Він учора на перехресті вулиць Бандери-Слівенська виїхав наперед усіх, хто стояв на червоний сигнал світлофора, а коли йому почали сигналити, показав середній палець через вікно, і зірвавшись з місця полетів уперед. Явно неадекватна людина», — коментує Роман Костик.

На місці аварії працювали правоохоронці, які задокументували подію. Водія позашляховика розшукують.

Відео ДТП можна переглянути тут:

https://www.facebook.com/100013171836176/videos/733022310480157/

Додати коментар