Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські поліцейські відмовились брати у повії $600

Субота, 14 вересня 2019 13:02
600 доларів США неправомірної вигоди працівникам поліції за покривання її незаконної діяльності на території міста Тернопіль пропонувала жінка, яка разом із двома іншими повіями планувала займатися тут проституцією. Правоохоронці не спокусилися на хабар.

Як повідомляють у прокуратурі Тернопільської області, працівники поліції відмовились від неправомірної вигоди, а дії особи були відповідним чином задокументовані. Це і стало  основою обвинувального акту, скерованого до суду.

Інцидент трапився ще на початку літа.

— Встановлено, що наприкінці червня 2019 року громадянка разом із двома іногородніми жительками приїхала у м. Тернопіль, з метою зайняття на його території проституцією, хоча вже притягалась до адмінвідповідальності за цю діяльність. Усвідомлюючи, що при наданні секс-послуг на території обласного центру, працівники поліції, діючи за законом, складатимуть протоколи щодо жінок про адміністративні правопорушення, особа запропонувала правоохоронцям 600 доларів США, — інформують в обласній прокуратурі. – Неправомірна вигода «призначалась» за не вчинення ними дій із використанням службового становища, а саме - не виявленні працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області факту зайняття особою та двома іншими дівчатами проституцією у м. Тернополі.

Тепер особа, яка намагалася підкупити поліцейських за неперешкоджання у її незаконній діяльності, постане перед судом.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ