Читайте нас в соціальних мережах

FacePay24: скоро тернополяни зможуть розраховуватися "обличчям"

П'ятниця, 13 вересня 2019 10:30
Твоє обличчя - тепер твої гроші. ПриватБанк за підтримки Visa представив технологію біометричної оплати FacePay24 для роздрібних торговельних мереж.

 ПриватБанк та Visa повідомили про запуск в Україні системи біометричної оплати покупок FacePay24 для роздрібних торговельних мереж. Про це повідомила прессекретар банку Інна Музичук у Facebook.

Для використання сервісу «оплати обличчям» необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Privat24 та активувати оплату FacePay24. Потім, дотримуючись підказок програми, потрібно зробити три селфі з різних ракурсів та прив’язати до зображення свого обличчя банківську картку Visa. Після цього оплачувати покупки можна, подивившись у спеціальну камеру планшета поруч із касою.

FacePay24 використовує одну з найбільш провідних у світі систем автоматичного розпізнавання обличчя Amazon Rekognition та дає можливість масштабувати цю послугу майже на будь-яку торгову точку. Amazon Rekognition створено на базі безпечної, надійної і перевіреної технології глибокого навчання, що розроблена експертами Amazon у галузі комп’ютерного зору для щоденного аналізу мільярдів зображень і відео. Рішення ПриватБанку і Visa не використовує особисту інформацію, яка може міститися в вашому контенті, для таргетингу продуктів, послуг або маркетингу.

«Довіра клієнтів, безпека даних є найвищим пріоритетом для нас, і ми впроваджуємо відповідні заходи, що включають технічні та фізичні контролі, шифрування даних під час зберігання та передачі», - йдеться у повідомлення Інни Музичук.

Зазначається, що першими українськими торговельними точками, у яких покупці можуть оплачувати товари "обличчям", стали 4 магазини національної мережі HOP HEY у Дніпрі.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ