Читайте нас в соціальних мережах

Мешканець Тернопілля впав у гарячий колодязь з соляною кислотою. Потрібна допомога (фото 18+)

Вівторок, 10 вересня 2019 17:22
Рідні Олега Войтовича з Тернопільщини просять небайдужих людей про термінову допомогу. Чоловік був на заробітках і в результаті нещасного випадку отримав 70% опіків тіла.

Мешканець села Возилів, що на Бучаччині, заробляючи гроші для сім’ї у Російській Федерації, впав у відкритий колодязь із соляною кислотою.

Про це у соцмережі «Фейсбук» пише Олександра Васильченко. Чоловік довгий час працював у Росії на підприємстві із токсичними відходами. Через порушення санітарних норм і техніки безпеки працівників гарячий колодязь з соляною кислотою, в якому здійснювалась чистка, був відкритий. Чоловік послизнувся та впав у кислоту.

За словами пані Олександри, належної допомоги у сусідній державі йому не надавали, відтак з кожним днем ситуація загострювалася, стан хворого погіршувався і потрібно було якнайшвидше транспортувати його в Україну для подальшого лікування. Лише транспортування коштувало близько 60 тисяч гривень.

На щастя, бідолашного вдалося перевести в Україну, завдяки підтримці рідних та коштів, що їх надсилали знайомі та небайдужі до чужого горя люди. Зараз він перебуває у львівській лікарні.

«На даний момент у Львові йому провели першу чистку шкіри під наркозом (здирали той верхній засохлий шар, під яким почалося нагноєння). Оксана (сестра) поряд з ним весь час. Лікування на день обходиться 7-10 тис грн поки що. Лікування в такому темпі буде продовжуватися - очистка шкіри від наслідків задавнення, від зараження і нагноєння», — пише Oleksandra Vasylchenko та від імені родичів та друзів Олега дякує , хто надав допомогу, як фінансову так і молитовну.

Чоловік зараз терпить дику біль, але таки іде на поправку. Лікування та реабілітація, кажуть лікарі, будуть тривалими. Тож усіх, хто має фінансову можливість та добру волю, закликають підтримати нашого земляка. Кошти на порятунок хворого можна надсилати за наступними реквізитами:

Карта ПриватБанку: 4149 4991 1610 3498 (Войтович Оксана Борисівна — сестра). Номер телефону пані Оксани: 0971624758.

69750695_2982212741820550_3414233798974373888_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар