Читайте нас в соціальних мережах

Велосипедист перелетів через капот автомобіля: у Тернополі водій іномарки збив хлопця на двоколіснику

Субота, 07 вересня 2019 18:13
На «Алясці» у Тернополі водій автомобіля «Suzuki» на швидкості збив юного велосипедиста. Удар був настільки сильним, що молодик вдарився об лобове скло і відлетів на кілька метрів від іномарки.

Інцидент трапився 6 вересня близько 19:25 год. на вул. Тарнавського-Київська.

На місце події виїхали патрульні та «швидка».

Як розповіли журналістам сайту «Тернополяни» очевидці, кермувальник автівки нібито не включив поворот, коли хотів припаркувати автомобіль. Відтак, велосипедист, який рухався по зустрічній, не зрозумів маневру водія автомобіля і продовжив рух.

— Звук був настільки сильним, що обернулися всі у радіусі кількох десятків метрів. Кажуть, хлопець, вдарившись об лобове скло, підлетів вгору, його відкинуло на декілька метрів. Велосипед — погнутий, у бідолашного — розбита голова, — каже пан Василь, який слідкував за подальшим розвитком подій.

За декілька хвилин прибула мама хлопця. Як з’ясувалося, йому 16 років. На велосипеді він катається мало не щодня, займається спортом професійно, на юнаку на момент ДТП навіть була спеціальна форма та шлем.

На щастя, він зміг сам підвестися після аварії, перехожі до приїзду медиків надавали йому першу медичну допомогу. Згодом «швидка» забрала його з місця пригоди у медзаклад, адже той мав понівечене обличчя.

Водій автомобіля, який здійснив наїзд на велосипедиста каже, що не побачив хлопця через машини, що їхали назустріч. Мовляв, він їхав зі сторони «Аляски» та хотів припаркуватися поблизу магазину «Студія м’яса», коли на лобове скло йому вилетів хлопець на двоколіснику. На запитання чи вмикав сигнал повороту кермувальник «Suzuki» відповідає не відразу, але ствердно.

Деталі автопригоди із потерпілим з’ясовують правоохоронці.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ