Читайте нас в соціальних мережах

"Наш герой, наш красень, наш захисник", - у МВС привітали засудженого в Італії нацгвардійця з Тернопільщини із 30-річчям

П'ятниця, 16 серпня 2019 17:24
Засудженому в Італії уродженцю Тернопільщини — нацгвардійцю Віталію Марківу виповнилося 30 років. Свій ювілей він, на жаль, зустрічає за ґратами, куди його відправив італійський суд, призначивши 24 роки тюрми.

Попри складну ситуацію, Марків тримається впевнено і приймає вітання від рідних, друзів та небайдужих людей. Свої поздоровлення засудженому нацгвардійцю вже висловили у Міністерстві внутрішніх справ України.

"З Днем народження, Віталій Марків! Наш герой, наш красень, наш захисник, вся Україна чекає тебе вдома! І в цей день ми хочемо побажати скорішого повернення!" - йдеться в повідомленні МВС у Facebook.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», 12 липня італійський суд засудив нацгвардійця Віталія Марківа до 24 років ув'язнення.

Два роки нацгвардієць Віталій Марків із подвійним громадянством України й Італії перебував під вартою у в’язниці в Італії. 30 червня 2017 року італійські правоохоронці арештували його в аеропорту Болоньї через смерть на Донбасі італійського репортера Андреа Роккеллі.

Україна заперечує причетність бійця Національної гвардії до смерті італійського репортера Андреа Роккеллі та його російського перекладача Андрія Миронова, які загинули 24 травня 2014 року поблизу Слов’янська, окупованого тоді проросійськими силами.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ