Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі "фейк-експерт" залякує продавців магазинів

П'ятниця, 16 серпня 2019 15:32
У Тернополі чоловік пенсійного віку, представляючись фахівцем Держпродспоживслужби, «тероризує» продавців магазинів. Чоловік залякує працівників магазинів та вимагає у них гроші.

Про це на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

«У Тернополі орудує шахрай. Уже відомі випадки, коли чоловік пенсійного віку в магазинах обласного центру вимагає у продавців медичні книжки, копії дозвільних документів на здійснення підприємницької діяльності та представляється працівником Держпродспоживслужби з вигаданим прізвищем та ім’ям, однак жодних документів не представляє (наказу, направлення на перевірку чи посвідчення)», — йдеться у дописі.

Відомо, що пенсіонер купує м’ясні та ковбасні вироби у торгівельних точках міста, через декілька днів повертається у магазин та заявляє про те, що продукт був зіпсутий.

«Шахрай скаржиться на погіршення стану здоров’я через вживання куплених виробів, вимагає кошти на лікування. А у разі відмови продавцем чи підприємцем, посилається на «зв’язки» з Держпродспоживслужбою, погрожує штрафами та закриттям магазину», — додають у Головному управлінні Держпродспоживслужби в області.

Ймовірно, шахрайськими діями займається одна і та ж людина. Тому, у разі таких виникнення подібних ситуацій продавців, адміністраторів, завідувачів магазинів, підприємців, а також свідків подібних ситуацій просять терміново повідомляти на лінію «102».

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ