Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщину прибула нова партія шкільних автобусів (фотофакт)

Четвер, 08 серпня 2019 17:01
Сім нових шкільних автобусів 7 серпня було доставлено на Тернопільщину. Вони вже передані представникам Управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.

Партію шкільних автобусів Богдан А22412, виготовлених на виробничих потужностях ДП «АСЗ №1» АТ «АК« Богдан Моторс »в місті Луцьк, було закуплено для потреб місцевих шкіл області. Договір на поставку автобусів було укладено лише 1 серпня, тож нові «Богдани» приїхали менш, ніж за тиждень.

Шкільний автобус Богдан А22412 - це сучасний вітчизняний шкільний автобус, який відповідає екологічному стандарту Euro 5. Він обладнаний у відповідності з усіма вимогами, які пред'являються до шкільного транспорту в Україні, в тому числі і ДСТУ 7013. Всі сидіння в автобусі обладнані ременями безпеки, підголівниками і підлокітниками, а також спеціальними кошиками для шкільних портфелів. Автобуси пофарбовані в жовтий колір з написами «Шкільний автобус».

До слова, протягом трьох останніх років Тернопільська ОДА реалізує стратегію забезпечення навчальних закладів шкільними автобусами. За цей період було закуплено майже 60 автобусів. І, варто зауважити, що цей показник є одним з кращих по Україні.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ