Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині швейцарка вирощує близько 50 сортів різних прянощів

Понеділок, 05 серпня 2019 15:04
Близько 50 сортів різних прянощів вирощує у селі Потутори Бережанського району, що на Тернопільщині, швейцарка Крістіна Лібергер. Жінка приїхала сюди сім років тому і відкрила власну справу, яка їй приносить не лише дохід, але й задоволення.

За словами фермерки з Швейцарії, землеробство — це її життя. А ферма з органічного землеробства — це її мрія, яку вдалося втілити у реальність саме тут, на Тернопіллі.

До слова, іноземка вирощує за власним рецептом тут не лише прянощі, але й зернові культури та екологічно чисте молоко. Разом із нею на виробництві трудяться два десятки людей, які разом працюють, як злагоджений годинниковий механізм.

Та особлива увага на фермі відведена саме вирощенню прянощів, які згодом стають складниками органічних спецій та запашних чаїв. Крістіна Лібергер каже, що їх відразу ж на фермі пакують у спеціальні паперові пакети, які згодом розходяться «як гарячі пиріжки». І попит з кожним днем лише росте, адже люди все частіше віддають перевагу органіці, яка натуральна, а отже — безпечна.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ