Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському "Сільпо" продають тухле м'ясо із запахом сірководню

Вівторок, 30 липня 2019 17:05
Не купувати свіже м’ясо у супермаркеті «Сільпо» закликає тернополянин, який вже вдруге придбав там зіпсутий товар. Зокрема, йдеться про «старе» «Сільпо», що на бульварі Петлюри у Тернополі.

За словами користувача під ніком Денис Патріот, керівництву магазину абсолютно байдуже на скарги та звернення невдоволених покупців.

«БУДЬТЕ УВАЖНІ!Хочу попередити всіх хто живе та купляє продукти в "СТАРОМУ СІЛЬПО" на вул. Петлюри. Місяць тому був цілий скандал за зіпсутий фарш, який повернула дружина назад в магазин. Та замість утилізувати — його тихенько скинули назад в піднос на вітрині і перемішали з свіжим. З нами зв’язалось керівництво магазину після скарги поданої в КИЇВ та запевнили, що ситуація не повториться більше та вибачились.

Сьогодні той самий магазин, той самий м'ясний відділ продав свинний гуляш, який одразу запакували в кульок і, зваживши, вліпили цінник. Прийшовши додому, відкривши кульок в ніс вдарив запах тухлого м'яса з запахом сірководню. Нажаль відносити цього разу це м'ясо в нас не було часу і живемо ми далеко від магазину, але висновки зробили. ЗАСТЕРІГАЮ ВСІХ ТЕРНОПОЛЯН! НЕ КУПУЙТЕ М'ЯСО В "СІЛЬПО" ЩО НА ПЕТЛЮРИ. КЕРІВНИЦТВУ ДО ЛАМПОЧКИ. ЧЕК ДОДАЮ», — пише Денис Патріот у спільноті «Тернопільські плітки».

Чоловік також додає, що мав ситуацію і з несвіжими курячими лапками, але тоді не мав часу повертати товар. Коли ж втретє ситуація повторилась — накипіло і тернополянин вирішив попередити містян.

 

67489067_118965326084534_7843995439513731072_n.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ