Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині колишній поліцейський піде під суд

Вівторок, 30 липня 2019 16:42
На Тернопільщині за порушення закону на лаву підсудних сяде колишній правоохоронець. Екс-поліцейський може сісти за грати на два роки.

 Причина — умисне неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Як повідомляють у прокуратурі Тернопільської області, інспектор сектору реагування патрульної поліції одного із територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Тернопільській області не подав е-декларації після звільнення з поліції, чим вчинив правопорушення, передбачене ст. 366-1 КК України.

Обвинувальний акт до суду щодо нього вже скерувала Теребовлянська місцева прокуратура.

— Санкція статті 366-1 КК України за вчинення інкримінованого злочину передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, — інформують в обласній прокуратурі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ