Читайте нас в соціальних мережах

Диво-картини із круп, бобів, кави, бісеру створює умілець з Тернопільщини (фото)

П'ятниця, 19 липня 2019 15:44
Бісер та різні види круп уміло поєднує в одній картині мешканець Борщева на Тернопільщині Роман Шиманський.

Чоловік має інвалідність першої групи, тож пересуватися йому доволі важко. Оскільки пан Роман також не працює, щоби використати з користю вільний час, вирішив вдатися до творчості.

Спершу вишив бісером невеличку картину. Коли помістив у велику рамку, вирішив оформити різноманітними зерновими культурами – кольорові макарони, квасоля, горох, кукурудза, кава, насіння соняха та інші. Готовий виріб оббризкав лаком, щоби комахи не сідали. Така картина, як на мене, - ідеальна прикраса для кухні. Якщо мати готовий вишитий бісером малюнок, на обклеювання зерновими йде день-півтори. Щодо бісерної роботи, то все залежить, наскільки довго потрібно вишивати картину. Якщо окрім самого полотна, маю наперед заготовлену рамку, задню вставку, то процес виготовлення-вставлення йде набагато швидше. Для справжньої творчості немає обмежень у матеріалах. Бо зернові, які побачите на моїй картині, можна відшукати у багатьох крамницях. Трохи натхнення, творчості – і звичайнісінька крупа перетворюється в оригінальну картину з незвичною текстурою, — поділився Роман Шиманський.

Чоловік додав, що поки що зробив своїми руками лише чотири картини. Та умілець не зупинятиметься на досягнутому. В пана Романа у планах обшити годинник, оздобивши їстівними виробами.  

12-3067584930.jpg57890329456873420545ер.jpg2-309678323.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ