Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільській "Ниві" - два нових футболісти

Неділя, 14 липня 2019 18:20
Футбольний клуб "Нива" підписав контракт із двома молодими футболістами з Тернополя. Це півзахисники 20-річний Андрій Малащук та 18-річний Віталій Тригуба.

20-річний півзахисник Андрій Малащук підписав перший професіональний контракт. Гравець розпочав із командою тренувальні збори та зумів проявити себе у контрольних матчах. Андрій Малащук є вихованцем Підволочиської ДЮСШ. На дитячо-юнацькому рівні виступав також за ДЮСШ Тернопіль. У аматорських змаганнях захищав кольори підволочиського "Збруча" та волочиського "Агробізнеса". А останнім клубом Андрія був підволочиський "Збруч-Агробізнес", який виступає у Вищій лізі чемпіонату Тернопільської області. Влітку став чемпіоном України з футболу серед студентів у складі команди ТНПУ. У "Ниві" Андрій Малащук обрав 18-ий номер. Про це повідомили у прес-службі "Ниви".

Також футбольний клуб "Нива" Тернопіль уклав контракт із четвертим новачком у міжсезоння Віталієм Тригубою. Він є вихованцем тернопільської ДЮСШ. На дитячо-юнацькому рівні також виступав за моршинську "Скалу". Має досвід виступів у складі "ДСО-Поділля" з Тернопільського району. А останнім клубом Віталія була заводська "Агронива". До речі, свого часу кольори "Ниви" захищав старший брат Віталія — Володимир Тригуба.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ