Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі 55-річний педофіл розбещував маленьких дітей 7-ми і 9-ти років

Середа, 10 липня 2019 16:29
В Україні лише за минулу добу було затримано трьох педофілів, жертвами яких стали п’ятеро дітей. Один із покидьків — 55-річний житель Тернопільської області, який знущався над двома дітьми.

Про це у соцмережі «Фейсбук» повідомив перший заступник голови Нацполіції — начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

«Тернопільська область. Чоловік, 1964 р.н., розбещував хлопчика, 2010 р.н., і дівчинку, 2012 р.н. Підозрюваний при опитуванні підтвердив свої дії щодо розбещення дітей», — зазначив Аброськін.

За його словами, ще двох збоченців затримали у Львівській та Вінницькій областях. У першому випадку 24-річний покидьок по-звірячому зґвалтував дівчинку. А на Вінничині 60-річний психічно хворий напав на 7-річну дитину та після чого зґвалтував її рукою.

«І це тільки ті факти злочинів, де батьки перебороли страх та звернулися до поліції, а скільки ще латентних статевих злочинів скоюються відносно дітей можна лише здогадуватися. Всі повинні зрозуміти, що замовчуючи злочини, не звертаючись до поліції, ви даєте можливість покидькам безкарно ґвалтувати та знущатися над нашими дітьми», — йдеться у дописі першого заступника голови Нацполіції, який закликає батьків у разі скоєння статевих злочинів щодо їхніх дітей повідомляти про це у поліцію, аби покарати збоченців.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ