Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі молодик, якого біля бару "Сіті" підрізав п'яний дебошир, помер у реанімації (фото)

Понеділок, 01 липня 2019 15:28
У Тернополі п’яні розбірки закінчилися поножовщиною. У результаті — житель Рівненщини підрізав двох мешканців Тернопільського району. Один з потерпілих помер у лікарні, не приходячи до тями.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», інцидент трапився вранці 30 червня неподалік бару «Сіті», що в районі залізничного вокзалу.

— Попередньо відомо, що підозрюваний приїхав до обласного центру зі своїм товаришем, який мав складати іспити в одному із вишів міста. Хлопці зняли житло, поселилися, а після цього пішли святкувати. В один з клубів Тернополя їх не пустили, а тому вони поїхали розважатися в інший. Там була ще одна компанія відпочиваючих. В якийсь момент між відвідувачами закладу виник конфлікт, який після закриття бару продовжився на вулиці, — розповідає слідчий управління ГУНП в Тернопільські області Адріана Слободян.

Там один із мешканців сусідньої області дістав з кишені ножа та кинувся з ним на молодиків 24 та 25-ти років. З місця події потерпілих госпіталізували у лікарню. На жаль, життя одного з них врятувати не вдалося — він помер на руках у лікарів просто в реанімації. Іншому пораненому медики наклали більше двадцяти швів і відпустили додому.

— Підозрюваний – 21-річний житель міста Вараш. Його затримали та оголосили підозру за двома статтями ККУ  — умисне вбивство та хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Триває слідство, — інформують у поліції.

DSC00344.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ