Читайте нас в соціальних мережах

Відомий політик з Тернопільщини став доктором історичних наук

Понеділок, 01 липня 2019 08:20
Докторську дисертацію захистив колишній народний депутат від Тернопільщини, а нині – радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол.

Тема наукової роботи: «Теоретико-методологічні та інституціональні основи розведення сільськогосподарських тварин в Україні другої половини 6о-х років ХХ - початку ХХІ ст.: Наукове середовище академіка М.В.Зубця».

Роботу виконано в Інституті історії аграрної науки, освіти і техніки Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України.

«Я сьогодні захистив докторську дисертацію, - написав 27 червня на своїй сторінці у мережі Фейсбук Михайло Апостол. - Враховуючи постійну зайнятість по основній роботі, чомусь вважав, що це ніколи не вдасться здійснити. Десятки разів «відкладав на колись»... і знову повертався. А причиною було дане мною слово батьку, сьогодні покійному. Він все життя чорно працював в колгоспі, на фермі і хотів щоб хтось із його дітей був, як він говорив, вченим ,писав книги, говорив з екранів телебачення.... Сьогодні я виконав його бажання.»

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ