Читайте нас в соціальних мережах

Тернопіль оголосив конкурс на посаду директора школи

П'ятниця, 28 червня 2019 10:00
Тернопільська міська рада оголосила конкурс на заміщення посади директора Тернопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №16 ім.В.Левицького.

Місце знаходження закладу: м.Тернопіль, вулиця Винниченка, 2.

Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обійняти особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи в управління освіти і науки Тернопільської міської ради (м.Тернопіль бульвар Шевченка, 1   каб. 23).

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірки професійних компетентностей, публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Довідки за телефоном: 52-57-02; 52-56-94.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ