Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі квиток на проїзд у маршрутці на рок-фест "Файне місто" коштуватиме 20 гривень

Четвер, 27 червня 2019 16:57
Організатори музичного фестивалю «Файне місто» розповіли про те, як гостям цьогорічного рок-фесту потрапити на «територію вільних людей», де вже 25-28 липня проходитиме найочікуваніша подія літа — «Файне місто».

— Ми прекрасно розуміємо, що у дні фестивалю ціни на таксі стають просто космічними, тому спеціально для вас цього року організували зручні автобуси від вокзалу до фестивалю. Усього за символічні 20 гривень ти зручно доберешся до території фестивалю у веселій компанії інших файних людей. Буде весело, адже саме файні люди — найпозитивніші та найяскравіші! А найголовніше — ці автобуси будуть працювати цілодобово, — інформують на сайті фестивалю.

Нагадаємо, що як і у попередні роки, дійство відбуватиметься на територію іподрому, що неподалік Тернополя.

І якщо із тим, як добратись до фестивалю з Тернополя все зрозуміло, то про те, аби потрапити у Файне місто на час проведення фестивалю варто подбати заздалегідь.

— Не відкладайте придбання квитків на останній момент. Квитки на поїзд можна і треба брати за сорок днів до його відправлення — як тільки вони з’являються у продажу. Тобто вже. Прямо сьогодні. Прямо зараз. Зовсім скоро їх може не стати в наявності, — закликають організатори.

Позаяк, якщо квитків на автобус чи поїзд не вдасться купити вчасно, врятувати може сервіс «Bla-bla-car». Ще можна кинути клич у фестивальних чатах і пабліках фестивалю. Можливо, ви знайдете людей, які їдуть на фестиваль на своїй машині і з радістю приймуть до себе в компанію тих, хто розділить витрати на пальне.

Додати коментар