Читайте нас в соціальних мережах

Транспорт різних марок та часів можна побачити в колекції тернополянина (фото)

Вівторок, 25 червня 2019 20:44
Різноманітні автомобілі та мотоцикли зображені на фантиках і вкладишах від жувальних гумок, які з дитинства збирав тернополянин Андрій Побідинський.

З кожним роком колекція чоловіка поповнювалася, так що зараз кількість екземплярів сягає понад 700 одиниць.

Як розповідає чоловік, особливо велику тягу до колекціонування мав у дитинстві. Із друзями купував жуйки, але вкладиші не викидав. Накопичував, сортував та шукав, з ким би обмінятися цікавим екземпляром.

Ще від школи почав збирати колекцію фантиків і вкладишів із транспортом. Під кожною такою колекційною одиницею можна подивитися не тільки фото мотоцикла чи автомобіля, але й прочитати коротку характеристику цього транспорту – швидкість, потужність та інше. Також маю невеличку колекцію від жуйок «Love is...», яку почав збирати вже дорослим. Оскільки пізніше зацікавився вкладишами про любов, кількість одиниць невелика – до 100 папірців. Наразі бажання збирати щось з віком дещо притупилося, тож моя колекція вже довгий час не поповнювалася. Стоїть, припадає порохом,розповів Андрій Побідинський.

Тернополянин зазначив, що його колекційне надбання може буде цікаве насамперед тим людям, які полюбляють авто і мототранспорт. 

809у5490.jpg678909876.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ