Читайте нас в соціальних мережах

Випускникам інтернатів Тернопільщини збирають валізи в самостійне доросле життя

Субота, 22 червня 2019 17:54
На Тернопільщині розпочалась благодійна акція в підтримку випускників інтернатних закладів області, які вже у вересні цього року стають на стежину дорослого і самостійного життя. Для цього небайдужих просять допомогти із необхідними на перший час речами, або жертвувати кошти на їх придбання.

Акцію «Валіза підтримки випускнику» організовує благодійний фонд «Майбутнє сиріт». За словами директора, Андрія Назаренка, підтримки потребують 20 випускників із девя’ти інтернатних закладів Тернопілля, адже речами побуду держава їх не забезпечує.

Зокрема, у «валізу підтримки випускнику» кладуть наступне: набір каструль, сковорідку з кришкою, чайник, тарілки, кружки, виделки, ложки, ложки чайні, ножі, лопатку кухонну, друшляк, черпак, тертку, дошку кухонну, картоплем’ялку, контейнери для їжі, подушку, рушник банний, набір постільної білизни. З їх допомогою можна буде вести особистий побут в студгуртожитку.

Допомогу можна принести у БФ «Майбутнє сиріт», або ж звертатися для уточнення деталей за наступними номерами телефону: 096-683-90-13, 097-553-08-20.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ