Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин виграв суд проти підприємця, який 7 місяців ремонтував йому телефон

Середа, 19 червня 2019 17:48
Тернополянин через суд вирішив добитися справедливості та покарати недобросовісного підприємця. Мовляв, останній обіцяв у двотижневий термін відремонтувати йому мобльний телефон, однак процес «дещо» затягнувся… на 7 місяців.

Відтак, мешканець обласного центру звернувся у Тернопільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної допомоги за поміччю адвоката.

Він повідомив, що ще у липні 2016 році віддав на ремонт свій мобільний телефон вартістю 5 тисяч гривень одному із приватних підприємців Тернополя. Та замість обіцяних 14 днів ремонту, телефон ремонтували 7 місяців. Після чергового звернення клієнта, сервісний центр нарешті відремонтував та повернув телефон його власнику.

Адвокат Галина Саламандра підготувала і подала до суду відповідну заяву. Під час розгляду цивільної справи судом, адвокату вдалося довести факт порушення приватним підприємцем вимог ч.5 ст.10 Закону України «Про захист прав споживачів» та прострочення виконання ремонтних робіт мобільного телефону на 175 днів. Суд позивач виграв та домігся матеріального відшкодування.

— Рішенням Тернопільського міськрайонного суду позовні вимоги задоволено повністю і присуджено приватному підприємцю сплатити в користь заявника 9450 гривень у вигляді пені за прострочення виконання ремонтних робіт, — інформують у Тернопільському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної допомоги.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ