Читайте нас в соціальних мережах

«Наче кадри з моторошного фільму», — у соцмережі поширили відео закинутого табору на Тернопільщині

Четвер, 13 червня 2019 19:25
Колись наповнений сміхом дітей, комплекс колишнього дитячого оздоровчого табору "Орлятко" у місті Теребовля на Тернопільщині тепер дещо відлякує моторошною пустотою закинутого приміщення.

На відео, яке поширив у Фейсбук-спільноті «Теребовля - ТВОЄ місто» Іван Трендовацький, постають кадри заіржавілої гойдалки, пустої зали, стін, вікон, дверей, з яких від давності злущується фарба, осипається штукатурка. В окремих кімнатах валяються розкидані, поламані меблі, припорошені пилюкою. А ще близько 10 років тому тут вирувало життя...

Приміщення табору пустує серед пишної зелені Тереболянщини. Заросли буйними травами, кущами стежки, подвір’я, на яких роками тому гасали дітлахи під супроводом наставників. Від басейну, який раніше був головною окрасою табору, тепер залишився лише полупаний камінь, де почав рости мох та маленькі деревця. А призахідне сонце кидає останні пригоршні променів на мовчазні стіни.

У соцмережі люди з сумом згадують часи, коли діти відпочивали, оздоровлялися у таборі, а приміщення не стояло без потреби.

—  Була в цьому закладі неодноразово. Колись діти там відпочивали. Дуже шкода що колись там для дітей проводилось багато цікавого. А зараз просто жахіття. Де директор? Чому допустив до такого, — поділилася Галя Боярська.

Скільки території занепадає... кожного дня їдучи попри цю територію завжди хотілось дізнатись, як все там виглядає. А шкода і навіть дуже, адже так близько нас і там могли б відпочивати наші дітки, —  зазначила Olya Saliy

Дуже прикро, а колись тут вирувало життя. І таких занедбаних куточків чимало, не кажучи вже про села, хутори, які перетворились на депресивні зони, — пригадала Лідія Туркула.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ