Читайте нас в соціальних мережах

Чоловіка, якого травмував вантажний тепловоз поблизу Тернополя, прооперували. Він в реанімації

Середа, 12 червня 2019 17:48
25-річний молодик, на якого наїхав тепловоз неподалік Тернополя, перебуває у  реанімації обласної лікарні. Йому вже зробили операцію, але його стан досі важкий.

Інцидент трапився 10 червня близько опівдня на перегоні Березовиця-Тернопіль.

Як повідомляють правоохоронці, вантажний потяг рухався з 11-ма вагонами та тоннами зерна в напрямку станції "Тернопіль". Машиніст помітив людину, яка лежала біля колії, але не зумів вчасно загальмувати.

— У потерпілого відкрита черепно-мозкова травма. На колії, коли трапилась трагедія, він спав і не чув, що наближається тепловоз. Молодик був у стані алкогольного сп’яніння, — каже головний лікар обласної університетської лікарні Василь Бліхар.

Тернопільські поліцейські проводять розслідування за статтею 276 Кримінального кодексу України – порушення правил експлуатації залізничного транспорту.

До слова, це вже вдруге цього року на цій ділянці залізничного напрямку трапляється нещастя. Як повідомляв раніше сайт «Тернополяни», 28 лютого загинув 53-річний помічник машиніста, який перевіряв гальмівну систему вантажного поїзда. Поліції машиніст зізнався, що порушив правила безпеки та експлуатації локомотива, через що сталося стискання вагонів, і загинула людина.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ