Читайте нас в соціальних мережах

Під Тернополем злодії в масках вчинили розбійний напад: побили власників житла та винесли гроші і цінності (деталі)

Середа, 12 червня 2019 14:34
У селі Гаї Шевченківські, що під Тернополем, пограбували помешкання підприємців. Злочинці в масках били людей на очах в маленьких дітей. Отримавши бажане вони покинули дім.

Інцидент трапився в ніч на 10 червня. Уся сім’я, яка проживала в будинку (четверо дорослих та двоє діток), в цей час уже спала. Нізвідки взялися одягнені у все чорне чоловіки і стали вимагати віддати їм усі кошти та цінні речі, що є у будинку.

За інформацією журналістів сайту «Тернополяни», маму двох дітей, а також її 83-річну бабусю розбійники зв’язали клейкою стрічкою, а чоловіка та її матір нещадно били. Наразі останні перебувають у реанімації з черепно-мозковими травмами, рваними ранами обличчя та численними забоями. Лікарі стабілізовують їх стан. Дітей злочинці не чіпали, проте у малюків стрес, адже усе відбувалось на їхніх очах.

Як саме потрапили зловмисники у будинок наразі точно невідомо. У поліції кажуть, що ті підібрали ключ до вхідних дверей, але розглядається і варіант, що невідомі могли проникнути в приміщення через незачинене вікно.

Точна сума завданих збитків підраховується. Попередньо відомо, що нападники винесли близько 100 тисяч гривень готівки, а також чимало золота, яке знайшли у будинку.

— Даний факт працівники поліції внесли в ЄРДР відповідно до статті 187 частина 3 ККУ. Правоохоронці роблять усе можливе, аби встановити особи зловмисників та звертаються до людей, які може щось бачили чи чули, повідомляти на лінію «102». Даний злочин перебуває на контролі керівника Нацполіції України, — повідомляють в ГУНП у Тернопільській області.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ