Читайте нас в соціальних мережах

Купання у стані алкогольного сп'яніння ледь не коштувала двом мешканцям Тернопільщини життя

Понеділок, 10 червня 2019 16:50
З приходом літа та теплих днів на Тернопіллі стартував сезон купання. Охочих поплавати у водоймі традиційно найбільше на вихідні, і все б нічого, якби цьому бажанню не передувало алкогольне застілля.

Так, вчора, 9 травня, одразу двох мешканців краю довелось рятували від утоплення. В обох випадках чоловіки перед зануренням у воду вживали оковиту.

Так, О 17.50 годин в Кременецьку районну лікарню госпіталізували 31-річного жителя с. Білокриниця, який на місцевому ставі у с. Малі Бережці пірнув під воду і не виплив. На щастя, це вчасно побачили відпочивальники, які були поряд і стрибнули за потерпілим у воду. Згодом його госпіталізували у медзаклад із діагнозом «Утоплення, алкогольне сп’яніння».

Схожий інцидент трапився і на ставку в с.  Криве Підволочиського району. І хоч там було зовсім не глибоко, 29-річний місцевий мешканець ледь не втопився. Як і в попередньому випадку, потерпілого врятували очевидці та передали медикам. У лікарні йому поставили діагноз  «Утоплення, алкогольне сп’яніння».

Наразі життю та здоров’ю жителів краю вже нічого не загрожує. Тим часом медики, правоохоронці та рятувальники закликають людей бути вкрай обережними на воді і в жодному разі не йти купатися після вживання спиртних напоїв, адже наслідки таких розваг можуть бути фатальними.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ