Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині в болоті знайшли собаку, яку зав’язали в мішок і викинули (фото)

Четвер, 06 червня 2019 21:07
Тернополяни, які проїжджали селами Кременеччини, врятували від жорстокої смерті собаку ймовірно породи такса, яку невідомі завязали в мішок та викинули в болото.

Люди, які їхали машиною, побачили край дороги тваринку, яка борсалася в багнюці в мішку. Коли розв’язали торбину, побачили, що всередині невелика собачка, судячи з вигляду, такса. Врятовану тваринку назвали Кайза.

Фото й відео того, як визволяли собачку на Тернопільщині, опублікував у соцмережі Фейсбук тернополянин Андрій Назаренко.

Сьогодні нас доля випадково загнала в поля і селами Кременеччини, але це було з певною місією - врятувати життя собаки. Як так можна з живим створінням робити? В пакеті зав'язати, в болоті, бруді покинути. Зараз веземо до Тернополя. Куди можна віддати? Бо на квартирах заборонено тримати тварин, — наголосив Андрій Назаренко.

Мешканці Тернопілля вкрай обурені жорстокістю людей, які наважилися викинути серед дороги беззахисну тваринку, яку могла переїхати машина. У соцмережі дописувачі наголошували, що таке жорстоке поводження з тваринами заслуговує суворого покарання.

Я не знаю,що замість серця у цих нелюдів,але хочу,щоб добра їм не було у цьому житті, сволочі. А хлопцям низький уклін. І слава Богу,що є такі люди, — поділилася Світлана Веременко.

Ви молодці! Скажіть як ви помітили, що в пакеті собака? Інколи попри дорогу бачу коробки, пакети і чесно кажучи, зважаючи на вашу ситуацію, навіть не знаю, чи можливо все це сміття перевірити на наявність в ньому життя, — зазначила Юлія Сергіївна.

61686094_10156504389898790_1012356819965706240_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар