Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський високопосадовець очолив новий політичний проект Гройсмана в області

Середа, 05 червня 2019 17:50
Стало відомо хто на Тернопільщині очолив обласний осередок «Української стратегії» — новий політичний проект Володимира Гройсмана, який має амбітні плани щодо майбутніх парламентських виборів.

Отож, керуватиме ним заступник міського голови Тернополя з питань ЖКГ Владислав Стемковський. Він пояснив, що приєднався до прем’єрської команди, тому що зараз як ніколи важливо сконцентрувати прогресивний досвід місцевого самоврядування і не дозволити емоціям і популізму розбалансувати державні інституції.

— Відстоювати інтереси держави та забезпечувати сталий економічний ріст – це часто приймати непопулярні сьогодні рішення, ефект від яких, можна оцінити тільки через певний час. І на це треба мати мужність, це те що відрізняє популістів від професіоналів, – каже голова Тернопільської обласної організації ПП «Українська стратегія» Владислав Стемковський.

Нагадаємо, що Володимир Гройсман заявив про те, що не буде об’єднуватися з іншими кандидатами і йде на парламентські вибори окремо – на чолі своєї нової політичної сили.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ