Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі показали молодіжну кінострічку, яку відзняли за 120 тис доларів

Вівторок, 21 травня 2019 18:12
Добрий вклад у розвиток дитячого кіно зробив і Тернопіль, де зняли художній фільм про шкільне життя «Усі разом».

У кінофільмі відтворена проблема стосунків між людьми різних поколінь у навчальному процесі. У стрічці можна побачити людей різного віку – дівчинку третьокласницю з багатої родини, її брата-підлітка, а також друзів-однокласників неоднакового соціального становища, випускників, які влаштовуються працювати у школу. В кожного з героїв – свої проблеми, цінності, погляди на життя.

Стрічку, яку знімали на двадцяти локаціях, презентували в кінотеатрі «Палац кіно».  Загалом у фільмі знялося 38 акторів. За словами режисерів, зйомки тривали більше місяця. Бюджет стрічки сягає 120-тисяч доларів, а кошти пожертвували меценати.

Наша медійна школа "The BEST " працює вже вісім років. Ми знімали телепроекти, а зараз працюємо над створенням розважальних дитячих телепрограм. Співпрацюємо з різними телеканалами. Поступово у нас виникла ідея відзняти фільм. Я написала сценарій. Також попередньо оцінювала, хто з діток, які відвідують медіашколу, можуть бути відібрані для ролей. Кастинги на відбір акторів для дорослих ролей відбувалися у Чернівцях, Тернополі, — поділилася режисерка фільму Тетяна Фірташ.

На презентацію фільму до Тернополя завітав і один з акторів відомого серіалу «Школа» - Сергій Власенко, який дав декілька порад, що стосуються акторської гри дітей.

Медійна школа "The BEST " у Тернополі – піонери в розвитку українського дитячого кіно, мають у цьому напрямі велику перспективу. Вважаю, що українське кіно загалом має передумови для розвитку. Воно – на початку свого становлення. Раніше іноземні "продакшени" тривалий час знімали свої фільми у нашій країні. На щастя, зараз держава більше приділяє уваги розвитку українського кіно, — наголосив актор.

Додамо, що в Тернополі покази фільму «Усі разом» відбудуться 25-26 травня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Sasha Ternopolskiy 21.05.2019, 21:32
Ми от відзняли кліп за 3 літри горілки, прошу зацінити youtu.be/Cii0t04xSXE
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ