Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні жителі області здавали перше в цьому році ЗНО

Вівторок, 21 травня 2019 13:20
У вівторок, 21 травня, в Україні розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного тестування.

Першим оцінюється рівень знань з математики. У Тернополі тестування з цього предмета проходитимуть 3146 осіб. 

В області ЗНО з математики відбувається у 12-ти пунктах: 8 пунктів у Тернополі, 2 в Чорткові, 2 - в Кременці, - розповів заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, відповідальний за проведення ЗНО на Тернопільщині Юрій Шайнюк.

Допуск абітурієнтів у пункти тестування тривав з 10:15 до 10:50. При собі необхідно було мати оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт, запрошення-перепустку для участі в ЗНО.

Якщо учасник тестування не має при собі хоч одного з цих документів, його не допускають до пункту ЗНО. Тестування розпочалося об 11:00. Абітурієнти мають право мати при собі дві-три ручки із чорнилом насиченого чорного кольору і прозору пляшку з водою.

На рішення 33 завдань у потенційних абітурієнтів відведено 180 хвилин. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, - 62. Під час проходження тесту з математики учасникам тестування заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем і калькулятором. Також заборонено проносити до пункту тестування засоби зв'язку, технічні пристрої, друковані чи рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування.

Зазначимо, цього року основна сесія ЗНО триватиме з 21 травня до 13 червня. Додаткова сесія ЗНО - з 26 червня до 11 липня. З 14 до 25 червня має відбутися оголошення результатів основної сесії ЗНО та ДПА. Оголошення результатів ЗНО додаткової сесії має відбутися до 18 липня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар