Читайте нас в соціальних мережах

У домі відомої блогерки з Тернополя вибухнув газовий стояк

Вівторок, 21 травня 2019 11:30
У тернопільському будинку відомої блогерки Тані Пренткович трапилася пожежа. На щастя, внаслідок інциденту, ніхто не постраждав.

Як повідомили у ДСНС, 20 травня о 18:15 відбулось загорання газового стояка на стіні приватного житлового будинку у місті Тернопіль. Вогнем пошкоджено облицювання стіни на площі 3 м.кв.

Таня Пренткович на своїй сторінці у Instagram опублікувала допис із описом події: 

"Що б ви відчували, дивлячись, як горить ваш дім? У мене сьогодні була можливість це відчути, і скажу вам, нічого приємного безвихідь, я відчувала її, коли дивилася на 2ох метровий стовб вогню з газової труби дому чи було страшно? тут без матів на описати це відчуття))). Рятую собаку, обіймаю маму Ореста, а третьою рукою телефоную в службу порятунку! чую: "...немає вільних операторів.."! Через хвилину довгоочікуване "доброго дня!" і ще через 4 хв пожежна машину залітала в наш двір! Це були надто довгі 4 хв мого життя. Та все закінчилося хепі-ендом...", - пише блогерка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

що б ви відчували, дивлячись, як горить ваш дім? . у мене сьогодні була можливість це відчути, і скажу вам, нічого приємного? безвихідь, я відчувала її, коли дивилася на 2ох метровий стовб вогню з газової труби дому??‍♀️ чи було страшно? тут без матів на описати це відчуття))) . рятую собаку, обіймаю маму Ореста, а третьою рукою телефоную в службу порятунку! чую: «...немає вільних операторів..»! через хвилину довгоочікуване «доброго дня!» і ще через 4 хв пожежна машину залітала в наш двір! це були надто довгі 4 хв мого життя? . та все закінчилося хепі-ендом, на щастя?? нам взагалі з мамою чоловіка щастить))) в лютому минулого року мама залишилася в лікарні з Іваном, хворим на пневмонію, і в її «зміну» горіла лікарня! Орест хворів, тому я просто на шаленій швидкості летіла рятувати маму і сина? пам’ятаю ту паніку, море дітей, які плачуть, якась маленька кімнатка, купа диму... нікому не побажаю відчути те, що відчула я тоді... . бережіть себе і купіть вогнегасник в дім!?

Допис, поширений Таня Пренткович? (@tanyaprentkovych)

Коментарі  

0 #1 Лідія 22.05.2019, 12:02
Оце так новина. Люди ви вже немаєте про кого і про що писати? Деградація відбувається(((
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ