Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі призовник поскаржився журналістам, що його двічі побили у військкоматі (відео)

Четвер, 16 травня 2019 17:00
Скандал у Тернопільському військкоматі обростає новими подробицями. Йдеться про інцидент, який трапився вночі 12 травня у казармі обласного збірного пункту.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», там у приміщенні хтось розпилив газ. Чотири десятки призовників керівництво довго не випускало на свіже повітря, зрештою — одного потерпілого «швидка» забрала у медзаклад.

Сьогодні у військкоматі кажуть, що хуліганські дії — справа рук одного із призовників, який приніс із собою балончик із невідомою речовиною. За даним фактом правоохоронці вже порушили кримінальне провадження.

Та це ще не все. Після сюжету телеканалу ІНТБ про трафунок у збірному пункті, у коментарях в мережі Youtube один із дописувачів, назвавши своє ім’я повідомив, що він перебуває в числі тих призовників, які очікують відправлення на військову службу. Юнак написав, що вже двічі за цей час став жертвою побиття працівників військкомату.

Детальніше — у сюжеті:

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Чесний Роботяга 16.05.2019, 23:00
Той Тернопільський військомат вже 3-й рік підряд вляпується у скандали. То з вікна призовники випадають ,а тепер ще і побиття .Є ще версія ,що це так працівники військомату розважалися кинувши димовуху у приміщення де спали призовники . Ці м......и там явно щось намутили ,а все списують на призовників . Той військомат то ще то болото.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ