Читайте нас в соціальних мережах

Підозрюваний у вбивстві молодої тернополянки хотів накласти на себе руки

Субота, 20 квітня 2019 14:16
У Тернополі обрали міру запобіжного заходу для Андрія Горбатюка, якого поліція обґрунтовано підозрює у вбивстві його подруги — 27-річної тату-майстрині Тетяни Подвашецької. Під час спілкування з журналістами хлопець зізнався, що після скоєного хотів і сам вкоротити собі віку.

Під час того, як у залу суду заводили Андрія Горбатюка, екс-чоловік Тетяни хотів розправитися із її вбивцею, якого знав особисто. Він кинувся до нього з кулаками та криками, однак поліцейські зупинили його та вивели із приміщення.

Представникам ЗМІ вже після засідання суду підозрюваний розповів, що навіть добре не пам’ятає як усе це сталось.

— Через те, що мене часто зачиняли в реабілітаційних центрах у мене "здвіги" по цьому поводу і ми почали з нею на цю тему говорити. Вона чи то різко підійшла, чи що… я не пам'ятаю… Коли почав щось усвідомлювати, то вже був над тілом, — пригадує Андрій. — Це була панічна атака. 

З його слів, тої злощасної ночі він прийшов до дівчини, аби завершити набивати раніше розпочате тату. В якийсь момент словесний конфлікт переріс у вбивство — хлопець наніс їй близько п’ятдесяти ударів ножем в область живота та шиї.

— Шкодую про вчинене — це слабо сказано. Після цього сам хотів вчинити самогубство, — зізнається підозрюваний.

Попри те, що захист наполягав на домашньому арешті, суд прийняв рішення залишити його під вартою до 14 червня — для з’ясування деталей та оголошення остаточного вироку.

Коментарі  

+1 #1 Єнот 21.04.2019, 08:50
Домашній арешт за вбивство?!Я бляха сплю.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ