"Лише за один день туденти приготували понад півсотні пасок" – розповідає директор з навчально-виховної роботи Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі Стефанія Грицишин.
Хлопці та дівчата самостійно зібрали продукти і готували випічку, пише "ЗЗ". Координували процес майстри виробничого навчання.
«Неймовірно творити у колі з талановитими студентами. Я радію, що маю такий досвід працювати у навчальному закладі, демонструвати вміння, бути наставником та другом. Ми з студентами другого курсу виготовили хлібобулочні вироби враховуючи всі сучасні вимоги: бездріжджовий хліб; хліб на заквасці; хліб з чаєм матча; гриссіні; хліб з цільнозернового борошна; булочки з гранульованим цукром та багато іншого. Роботи було багатенько, але результат мене тішить», – розповідає шеф-кондитер Зоряна Гураль.
Акція «Збери Великодній кошик воїну АТО» матиме продовження, – кажуть організатори. Долучатися до благодійності можуть усі охочі.