Читайте нас в соціальних мережах

Поліція оголосила в розшук тернополянина, який зарізав свою давню подругу (фото), (відео)

Вівторок, 16 квітня 2019 19:27
На Тернопільщині розшукують небезпечного злочинця, який в ніч на 16 квітня в обласному центрі вбив молоду жінку. Усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження підозрюваного просять негайно повідомити у поліцію.

Розшукуваний — 26-річний мешканець Тернополя Андрій Петрович Горбатюк. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють його у вбивстві 27-річної тернополянки Тетяни Подвашецької, яку сьогодні вранці знайшли мертвою у зйомній квартирі на вулиці Л. Курбаса, 9.

Відомо, що хлопець вже тривалий час не живе вдома, його бачили у місцевих готелях та хостелах. Наразі поліцейські встановлюють місцеперебування вбивці.

Андрій Горбатюк був другом сім’ї убитої. Він товаришував з її чоловіком Русланом. Усі троє навіть були в ефірі програми «Говорить Україна» в 2014-му році, у якій розповідалося про те, що хлопець вирішив кардинально змінити імідж, але його стала боятися навіть рідна матір — він зробив собі татуаж очей — залив чорною фарбою очні яблука, зробив собі ікла, розрізав язик і став схожим на демона.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», сьогодні вранці у Тернополі було знайдено труп відомої тату-майстрині. Молодій жінці було нанесено декілька ударів ножем за місцем її проживання. Коли її виявили, бідолашна вже була без ознак життя.

— Уважно придивіться до фото. Прохання до громадян, які бачили цю особу або мають інформацію щодо  місця перебування розшукуваного, – одразу повідомити в поліцію за номерами телефонів: (0352) 27-11-70, (0352) 27-12-58, 067-471-66-23 або на лінію "102". Анонімність гарантується, — закликають у поліції.

Повний випуск програми за участю підозрюваного у вбивстві Андрія Горбатюка:

    2_12.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ