Читайте нас в соціальних мережах

Мешканець Тернопільщини принижував рідну маму і погрожував їй фізичною розправою

Понеділок, 08 квітня 2019 14:08
За вчинення над матір’ю психологічного насильства мешканець Тернопільщини поплатився громадськими роботами. Чоловік регулярно ображав неньку, на що відреагували відповідні служби.

— Порушник К. відбував стягнення у вигляді 60 годин громадських робіт при Мужилівській сільській раді Підгаєцького району. Призначені вони йому були за вчинення психологічного насильства щодо своєї матері, до якої висловлювався нецензурними словами та словесно погрожував розправою, чим завдав шкоди психічному здоров’ю рідній людині, — інформують у Підгаєцькому районному секторі з питань пробації.

Перевірку виконання покарання було здійснено начальником районного сектору, який відзначив, зо за цей час порушник виконав багато корисної роботи для громади села – прибирав прилеглу територію біля сільського будинку культури, копав водостічну канаву та обрізав дерева і кущі, прибирав територію сільського сміттєзвалища та допомагав при встановленні нової огорожі на території дитячого садка. Все це — впродовж 15 днів – по 4 години в день.

— Робота виконувалась порушником у відповідності до складеного графіку, порушень трудової дисципліни порушник не допускав. Він запевнив, що більше ніколи не допустить вчинення протиправних дій щодо своєї матері, — кажуть фахівці установи. — Тож основна мета громадських робіт, як виду адміністративного стягнення, повернути порушника до правослухняного способу життя – виконана.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ