Читайте нас в соціальних мережах

Квіти на листівках мешканки Тернопільщини цвітуть неймовірними барвами (фото)

П'ятниця, 05 квітня 2019 20:52
Мешканка Тернопільщини Оксана Ворко вміє зі звичайних речей створювати неповторні вироби, серед яких – листівки в непересічній техніці.

Скрепбукінг — вид рукодільного мистецтва, що полягає у виготовленні та оформленні певного паперового виробу за допомогою паперу, картону, тканини та різний декоративних елементів. Саме в цій техніці працює дівчина, яка вже не одну листівку прикрасила оригінальними квітами й листочками.

На листівки йде приблизно до 2-х годин. Оскільки створюю свої вироби в техніці скрапбукінг, потрібно кожну деталь скрутити, тоді зробити з неї пелюсток чи листочок і склеїти. Потім треба прикріпити елементи вже до листівки. Для роботи беру папір для квілінгу, спеціальний гачок і клей ПВА, інколи – різноманітні стрічки та мереживо. Також використовую різні дироколи, за допомогою яких можна зробити гарний візерунок. Починала робити листівки років 6 чи 7 тому, і роблю до цього часу. В основному створюю багато весільних та тематичних – до 8 березня чи 14 лютого. Перед святами вони найбільш популярні, — розповіла умілиця.

viber_image_2019-04-05__19.26.03.jpg

viber_image_2019-04-05__18.45.40.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ