Читайте нас в соціальних мережах

З-під рук тернополянки «виростають» незвичайні торти – з підгузок (фото)

Вівторок, 02 квітня 2019 17:47
Тернополянка Тетяна Фейло своїми руками створює особливий вид тортів, які, на жаль, не можна з’їсти, проте від цього вони не втрачають привабливості.

Завдяки вправності рук жінка швидко скручує підгузки, які одні за одними пошарово утворюють форму торта. Свої шедеври з памперсів жінка може зробити не тільки у вигляді дво-, тришарового смаколика, але й у формі цікавих фігурок – сови, велосипеда, цифри, метелика та інших.

Як поділилася умілиця, «підгузникову будову» спорудити нескладно. До того ж подібний подарунок, завдяки практичності, буде до вподоби кожному з батьків.

Оскільки маю маленьких дітей і багато часу проводжу вдома, прагну займатися чимось цікавим та корисним. Якось спробувала виготовити торт із підгузників – вийшло непогано. Зробила ще декілька тортів, вже на замовлення, і так це заняття стало постійним, перетворилося в хобі. На стандартний торт без додаткових складних прикрас витрачаю до години. Якщо конструкція потребує різноманітних декорацій – бантиків, стрічок, іграшок чи складної побудови, доводиться більше попрацювати. Щодо деталей виробу, то їх купую сама. Перш ніж робити такий тортик, враховую усі побажання замовника. Клієнти лише пояснюють, з яких памперсів зробити торта, чим оформити, якою має бути робота за величиною. Відповідно, від вартості речей та складності виробу залежить його ціна. Часом сама придумую, як виглядатиме мій майбутній торт, інколи піддивляюся ідеї на сайтах для умілиць, — розповіла пані Тетяна.

Жінка зазначила, що тортик з памперсів розкладається, підгузники та інші компоненти батьки дитини зможуть використати.

345678.jpg

8654.jpg

57785679.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ