Читайте нас в соціальних мережах

Цього тижня стане відомо ім'я накрасивішої тернополянки

Вівторок, 26 березня 2019 17:40
Вони молоді, красиві, розумні та амбітні. Вони — це 16 учасниць конкурсу «Міс Тернопіль 2019», який вже 29 березня вдесяте відбудеться у нашому місті.

Наймолодшій з них всього 16 років, найстаршій — 22. Сьогодні дівчата посилено готуються до конкурсу краси, проводять години на репетиціях, а також мають щоденні випробування і навчання: акторське мистецтво, сценічна мова, дефіле, позуванню на фото, тренінги, майстер-класи, спорт тощо. І це лише частина того, що проходять красуні, які боротимуться за корону переможниці.

— Дівчата змінюються, це дуже велика школа, яка їм знадобиться в житті. Мені приємно, що наші учасниці та переможниці минулих років багато чого добились у житті, — говорить виконавчий директор Національного комітету "Міс Україна" в Тернопільській області Володимир Заверуха. — Та я впевнений, що кожна дівчина на конкурсі, в першу чергу, змінює ставлення до себе.

Окрім традиційних виходів дівчат на цьогорічному конкурсі дівчата представлять також свої таланти та покажуть себе господинями. Результати їхніх старань можна буде оцінити вже цієї п’ятниці, 29 березня в обласному драмтеатрі, де о 19 год. розпочнеться свято краси і весни. Найкрасивішу дівчину Тернополя традиційно обиратиме професійне журі, свою фаворитку, яка отримає звання «Міс глядацьких симпатій» зможуть обрати ті, хто відвідає захід.

А переглянути фото учасниць можна вже сьогодні за посиланням https://bit.ly/2TQfbAQ, де триває інтернет-голосування.

Додати коментар