Читайте нас в соціальних мережах

Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор очолив Літургію в Печері Апокаліпсису в Греції (фото)

Вівторок, 26 березня 2019 12:37
За домовленістю з Вселенським Патріархатом та з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, триває офіційна поїздка делегації Української Православної Церкви (ПЦУ) на о. Патмос (Греція).

Під час відвідин, архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор з українським духовенством побуває у монастирях, храмах, святих місцях острова. У неділю 24 березня 2019 р. українська делегація відвідала монастир Святого апостола і євангелиста Іона Богослова, а також Печеру Апокаліпсису на острові Патмос. Про це повідомляє прес-служба Православної Церкви України

Настоятель храму у цій печері, ієромонах Ісидор, радо зустрів гостей з України. Тут архієпископ Нестор у співслужінні українського духовенства прот. Миколая Лагодича, прот. Василя Лила і прот. Тараса Махніцького відслужив Божественну Літургію. Владиці Нестору співслужив також протодиякон Юрій Коханський. Разом з духовенством молився староста кафедрального собору святих рівноапостольних Костянтина і Єлени Юрій Іванович Петрик.

3 3

5 2

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар