Читайте нас в соціальних мережах

Завтра Петро Порошенко приїде у Тернопіль, щоб помолитися на Хресній ході

Неділя, 24 березня 2019 17:09
Завтра, 25 березня, на Тернопільщину з робочим візитом приїде Глава держави Петро Порошенко. У нього тут щонайменше дві місії, обидві — релігійного характеру.

Так, за попередньою інформацією, Президент України має намір відвідати Архикатедральний Собор Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Там, в урочистій обстановці, Петро Порошенко вручить архієреям УГКЦ сертифікат на володіння приміщеннями Державного архіву Тернопільської області, який ще донедавна розташовувався на території храму.

Після цього очільник країни разом із владиками та духовенством усіх тернопільських християнських конфесій, представниками влади, громадськості та у супроводі вірян візьме участь у Хресній ході центральними вулицями міста.

За словами організаторів, молитимуться під час Хресної ходи за мир, злагоду та чесні вибори в Україні. А звершиться вона на Театральному майдані спільною молитвою за країну.

Про те, коли саме розпочнеться молитовний захід та яким буде його маршрут — читайте згодом на нашому сайті.

Нагадаємо, що Великопісна Хресна хода вулицями Тернополя пройде у Тернополі у неділю, 14 квітня. Про це повідомили у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ