Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільській ЗОШ №3 визначилися із кандидатурою нового директора

Четвер, 31 січня 2019 14:31
Недовго елітна тернопільська ЗОШ №3 була без директора. Після написання заяви на звільнення попередньої очільниці навчального закладу, було оголошено конкурс на вакантну посаду. І ось, вже відомі його результати.

Так, за підсумками заключного етапу конкурсного відбору, спеціальна комісія у складі 16 осіб підтримала кандидатуру Руслани Петрокушин. Жінка є вчителем з багатолітнім досвідом роботи. Досі викладала українську мову та літературу у ЗОШ №16.

За словами членів комісії, пані Руслана була найбільш переконливою під час усього конкурсу, представила цікаву програму розвитку школи. В разі затвердження, обіцяла працювати в плані розвитку творчих здібностей учнів, поглиблювати роботу в напрямку вивчення іноземних мов школярами, а також покращувати матеріально-технічну базу навчального закладу.

Попри те, що конкурс завершився, остаточне рішення має прийняти міський очільник. Сергій Надал має затвердити Руслану Петрокушин на посаді директора ЗОШ №3 м. Тернополя і лише після цього вона зможе приступити до виконання покладених на неї обов’язків.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ